Wolford

Læs mere om Wolford her

 


Hos Alt-lingeri.dk kan du glæde dig til stor forkælelse med de altid populære Wolford strømpebukser. Der er dømt kvalitet i særklasse, perfekt pasform og et væld af farver, tykkelser og designs fra dette altid spændende østrigske mærke.
Forkæl garderoben med smukke feminine strømpebukser i mange spændende varianter, der bl.a., afhængig af årstid og sortiment, byder på både glimmer og push-up effekt:
  • Strømpebukser med eller uden glans eller perle glimmer effekt

  • Strømpebukser med eller uden push-up effekt

  • Strømpebukser mange tykkelser, former og farver

Find den variant, der matcher din kjole, nederdel eller buksedragt og glæd dig over altid høj komfort, når du ifører dig et af de mange spændende designs fra det kendte og innovative mærke Wolford.
Du finder Wolford strømpebukser til altid skønne priser her hos Alt-lingeri.dk – endda med hurtig levering.
Du kan roligt glæde dig til en verden af skønne strømper, lingeri, undertøj og homewear, når du handler hos os. Vi forkæler kvinder i alle aldre, med alle former og ikke mindst til hver en lejlighed.

Strømpebukser med høj komfort

 
Der er dømt strømpebukser med høj komfort, når du vælger designs fra Wolford. Dette spændende mærke har mere end 65 år på bagen, når det gælder finpudsning og justering af designs og innovative materialer til fremstilling af netop strømper. Derfor vil ud også altid opleve en blød og behagelig kvalitet, når du handler strømper fra denne producent. Kollektionerne har gennem tiden bud på:

1. Sømløse strømpebukser
2. Glimtende styles i mange varianter
3. Opstrammende effekt i blød kvalitet

Uanset den variant du end måtte forelske dig i, så er der tænkt på høj komfort i hvert design. Der er årtiers udvikling og finesse bag hvert design.
Historien bag dette brand tæller da også samarbejde med stjerner som Philipe Starck og en højteknologisk vævning af netop den populære bløde tråd, der kendetegner designs fra Wolford.

Elegant, casual eller push-up


Det kan være næsten svært at vælge imellem de mange spændende designs. Du kan dog altid være sikker på, at der findes noget til både det klassiske og det mere elegante look.
Er du på udkig efter en mere casual strømpebuks, så byder sortimentet på masser af styles uden glimmer og glans, ligesom der også skrues op for både feminine og festlige effekter med styles spækket med perle glimmer effekt og masser af glans.

1. Klassiske strømpebukser i klassiske og tidløse farver
2. Trendy strømpebukser med glans og glimmer

Er det derimod vigtigt for dig at bære strømpebukser, der strammer op, så er push-up strømpebukser det rette valg. Find din egen yndling blandt med mange spændende styles fra Wolford.

Et væld af tykkelser og farver


Skal de være lyse eller mørke? Skal det være med eller uden glimmer? Skal de være tykke eller tynde? Sortimentet byder på mange spændende varianter, der bl.a. varierer i strømpens tykkelse – det såkaldte denier eller DEN, som det også forkortes. Her får du vægten på strømpens tråd. Jo højere tal – jo mere tyk en strømpe. Sortimentet byder bl.a. på varianter som:
  • 15 DEN

  • 20 DEN

  • 30 DEN

  • 50 DEN

Med altid attraktive priser her hos Alt-lingeri.dk, så er der rig mulighed for at forkæle både dig selv og din garderobe med flere varianter. Ingen garderobe uden lækkerier fra Wolford.

Wolford til hverdag og fest


Wolford strømpebukser er perfekte til både hverdag og fest. Få dem feminine, få dem varme, få dem praktiske eller få den opstrammende. Få dem til hverdags brug eller som det perfekte match til din yndlings festkjole.
Året rundt kan du altid sikre dig smukt og feminint look med lækkerier fra denne skønne producent. Gør dine ben glinsende og farverige på ingen tid med skønne designs fra Wolford - gør hver dag til en fest.

Et populært mærke


Wolford hitter hos kvinder i alle aldre, og i store dele af verden har dette mærke formået at imponere sin fanskare kollektion efter kollektion. Med altid innovative designs og stilsikre produktioner, så er der netop designet til alle kvinder i alle aldre til hver en lejlighed – en del af deres motto.
Den høje kvalitet og komfort giver dig et stilsikkert produkt, der føles behageligt at bære til både hverdag og fest. Glæd dig til en verden af Wolford lækkerier her hos Alt-lingeri.dk.  

Wolford udsalg

 
Få de bedste Wolford tilbud her hos Alt-lingeri.dk. Vi har skruet ned for priserne, men aldrig for kvaliteten. Vi forkæler med et sortiment, der ikke alene byder på lækre strømpebukser i høj kvalitet, men også et væld af lækkerier indenfor lingeri, undertøj, badetøj og homewear.
Glæd dig også til en lingeriuddannet kundeservice, der står klar til at hjælpe dig på alle hverdage fra kl. 8.00-16.00. Du træffer os på tlf. 41 40 75 00.
Du er også velkommen til at skrive til os på info@altlingeri.dk. Vi står klar til at hjælpe dig og tilbyder desuden:

1. Dag-til-dag levering
2. Levering til en pakkeshop nær dig
3. Gratis levering ved køb for 250,-

Det er bare lidt mere lækkert at forkæle garderoben med smukke designs fra Alt-lingeri.dk – en verden af skønne danske og internationale brands med fokus på høj kvalitet.