Wiki

Læs mere om Wiki her

 

Hos Alt-lingeri.dk finder de populære Wikini bikinier med et væld af farvestrålende designs fra A-H cup. Der er dømt kvalitet i særklasse og ikke mindst lækker pasform, skønne materialer og et væld af forskellige styles, så der er noget for enhver smag.
Glæd dig til et sortiment, der som oftest byder på kollektioner fyldt med:

 • Wiki bikini toppe

 • Wiki bikini trusser

 • Wiki tankinis


Bliv klar til sommersæsonen med det hotteste af det hotteste fra dette populære danske mærke. Vi byder på styles, der matcher såvel det feminine look, det casual, det sporty og det klassiske look. Find din nye bikini eller badetøj i højeste kvalitet til altid skønne priser her hos Alt-lingeri.dk.

Flot og farverig Wiki bikini


Hvis der er noget, der kendetegner det spændende mærke Wiki, så er det i høj grad de mange friske og glade farver, der præger kollektionerne. All-over prints samt skønne farvekombinationer i skøn forening med styles i de mere tidløse og klassiske farver, således at det er muligt at kombinere på kryds og tværs og matche din helt egen personlige stil.

1. Bikini med og uden halterneck
2. Bikini med og uden vatterede skåle
3. Bikiniki med eller uden bøjler

Frisk garderoben op med skønne farver og nyd den altid lækre pasform med styles fra Wiki. Det er næsten svært ikke at forelske sig i de mange skønne farvekombinationer.

Overdele, underdele og tankini


Hos Alt-lingeri.dk har vi gjort det let for dig at vælge præcis den top eller den underdel, som du synes bedst om. Her behøver du ikke købe en samlet bikini, men kan kombinere over- og underdele præcis som du ønsker.

 • Vælg imellem flotte, feminine og sporty over- og underdele

 • Er du mere til et lidt mere tildækket strandlook, så er der også mulighed for at iklæde dig den altid populære tankini, der dækker kroppen lidt mere til.
  Selv om der er stor forskel på de forskellige designs, så er den høje kvalitet ens for dem alle, og du kan altid glæde dig over designs med en helt unik pasform.

  Wiki bikini fra A-H skål


  Wiki er kendt for sine mange skønne farver, men i høj grad også for at designe styles, der matcher alle de kvindelige former. Her finder du også styles til de mere frodige kvindelige former.
  Sortimentet byder som oftest på styles fra A-H skål, der igen kan fås i mange spændende varianter. Kollektionerne byder eksempelvis ofte på:

  • Formstøbte skåle i bikini toppe

  • Bikini overdele med justerbare eller aftagelige stropper

  • Skåle med ekstra dybde til de store størrelser


  Her finder du kvalitet i særklasse, og selv om kollektionerne byder på eksklusive designs, så sælges disse kollektioner stadigt til overkommelige priser. Her er designet, så alle kan være med. Derfor behøver du ikke nøjes med blot ét design, men kan shine din garderobe op med indtil flere over- og underdele, så du kan sammensætte din bikini, så den matcher dine personlige ønsker.

  Trusser, tai, midi eller Brazilian

   
  Det er ikke kun bikini toppe, der byder på et spændende udvalg. De mange bikini underdele, der hører til kollektionerne fra Wiki, byder også på stor variation. Her kan du vælge med brede sidder eller måske Brazilian style.

  1. Bikini trusser
  2. Bikini trusser tai
  3. Bikini trusser midi
  4. Bikini trusser Brazilian

  Glæd dig også til stropper i siderne på nogle af de mange populære designs, så du selv kan være med til at regulere brede. Måske foretrækker du de mere brede styles eller noget helt fjerde. Glæd dig til at gå på opdagelse i de mange lækre styles, som dette mærke byder på.

  Et væld af skønne detaljer


  Det bliver aldrig kedeligt at handle Wiki badetøj her hos Alt-lingeri.dk. Dette spændende danske mærke har taget Danmark med storm og er da også helt sikkert kommet for at blive. Blandt de mere populære egenskaber kan bl.a. nævnes:

  • Fokus på unik pasform

  • Trendy all-over prints

  • Nøje udvalgte materialer


  Der er ikke sparet på de små, men vigtige detaljer. Der er spræl og liv i de mange designs og med kvalitets-lukninger på din bikini top, solide indfarvninger, der holder til vask samt slidstærke sømme og syninger, så kan du roligt glæde dig til udsøgt kvalitet og sans for detaljen, når du handler lækkerier fra det hotte Wiki mærke.

  Wiki tilbud

   
  Alt-lingeri.dk byder også på Wiki udsalg. Selv om vi har skruet ned for priserne, så går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi forkæler gerne vore kunder med god service og byder på:

  • Dag-til-dag levering

  • Levering til en pakkeshop nær dig

  • Gratis fragt ved køb over 250 kr.

  • Hele 365 dages returret


  Vi står klar til at hjælpe dig i kundeservice på alle hverdage fra kl. 8.00-16.00, hvis du har spørgsmål til din ordre.
  Vores team af lingeriuddannet personale hjælper gerne med spørgsmål omkring størrelse, brand eller måske farve. Ring til os på tlf. 41 40 75 00 eller skriv til os på info@altlingeri.dk.
  Vi glæder os til at forkæle dig med lækkerier indenfor lingeri, badetøj, nattøj og homewear.