Sloggi

Den nye Sloggi WOW serie giver dig netop en WOW oplevelse. Ingen kanter, super blødt materiale og smuk barm. Men pas på den er stærkt vanedannende :-) Du finder også de klassiske serie fra Sloggi som Dobbelt Comfort og Ultra soft her på siden.

Læs mere om Sloggi her

Hos Alt-lingeri.dk kan du roligt glæde dig til at gå på opdagelse i en verden af lækkerier i det altid populære brand Sloggi Women. Her finder du alt den slags forkælelse kvinder i alle aldre kunne drømme om til garderoben af både lingeri, undertøj, badetøj og ikke mindst flotte og funktionelle bh’er i mange varianter. Glæd dig til et sortiment, der som oftest byder på:

 • Sloggi top

 • Sloggi bralette

 • Sloggi bh

 • Sloggi sports bh

 • Sloggi undertrøje

 • Sloggi bodystocking

 • Sloggi  trusser

 • Sloggi bikini

 • Sloggi bikini top

 • Sloggi bikini underdel

Der er skruet op for de smukke feminine detaljer og mulighed for både yndigt, sporty eller måske casual look med alt det bedste af det bedste fra dette professionelle mærke.
Vi byder naturligvis på et væld af både klassiske styles og de mere trendy og farverige styles til altid favorable priser, og så frister vi tilmed med hurtig levering. Vi har gjort det let for dig at handle lækkerier fra både ind- og udland online her hos alt-lingeri.dk.

Sloggi undertøj hitter


Det kendte og populære Sloggi, der er en udspringer fra det kendte Triumph, er elsket af kvinder i alle aldre verden over. Ikke alene er udvalget stort og kollektioner fyldt med lækkerier, der matcher såvel hverdag og fest, som sport og de mere specielle lejligheder, men kollektionerne byder på styles og atter styles, hvor komfort er i højsædet.
Her er pasformen altid perfekt, og det er tilmed muligt at få designs, der næsten ikke føles på kroppen med bl.a. Zero-Feel kollektionerne.

Komfort i særklasse


Den altid høje komfort er i den grad med til at give en følelse af luksus og velvære, når du bærer dette flotte undertøj, lingeri, toppe eller underdele. Der bydes på designs i mange forskellige materialer. Sortimentet har bl.a. budt på:

1. Mikrofiber
2. Bomuld
3. Lace
4. Blonder

Ens for dem alle er den altid høje kvalitet og den lækre pasform.
Der er designet, finpudset og justeret til du har styles, hvor hverken etiketter eller syninger generer. Det føles bare lækkert at have på – uanset, hvilket design fra Sloggi Women, som du vælger fra det altid store udvalg her hos Alt-lingeri.dk. Her har du bl.a. kunne vælge imellem lækkerier fra Ultra Soft serien og Dobbelt Comfort serien.

Få lækker Sloggi bh


Det kan være næsten svært at vælge imellem de mange spændende designs, når det gælder Sloggi Women bh’er. Uanset om det er til hverdag, fest eller måske sport, så byder sortimentet på et rigt udvalg af varianter, et væld af former, farver og materialer. Her kan du bl.a. glæde dig over skønne styles i forskellige udgaver som:

 • Bh med og uden bøjle

 • Bh med og uden vattering

 • Bh med og uden push-up effekt

 • Bh med og uden blonder

Der er dømt forkælelse på højt plan med alt det bedst i lækre materialer. Find din helt egen yndling og kombiner på kryds og tværs med trusser, undertrøjer og måske bodystockings for variation i din lingeri- og understøjsgarderobe.

Populær sports bh


Ikke alene er den yderst komfortabel at have på – en sporty bh fra Sloggi Women kollektionen – den er også yderst funktionel og med et væld af lækre detaljer. Her kan du finde styles, der byder på:

 • Høj udskæring

 • Let polstrede skåle

 • Glat foer

Forkæl dig selv med bløde materialer og lækker pasform. Du finder det hele og mere til med hurtig levering, når du handler hos Alt-lingeri.dk.

Trusser – Mange lækre varianter


Det bliver bestemt aldrig kedeligt at handle trusser og underdele fra Sloggi Women. Der er så mange lækre styles at vælge imellem. Her kan du roligt glæde dig til designs, der matcher enhver form for beklædning. Er du til de brede trusser, string eller måske shorts. Sortimentet byder bl.a. på

1. Tai
2. Midi
3. Maxi
4. Hipster
5. Hipstring
6. Tanga
7.  Shorts

Hvert design med deres særegne kvalitet og små søde detaljer. Her kan du også nyde godt af bl.a. sømløst design, lavtaljet snit, Zero-feel kvalitet og ikke mindst letvægtsmaterialer, der i den grad har taget store dele af verden med storm.

Flot og farverigt Sloggi badetøj

 
Det er ikke kun lingeri og undertøj, der hitter blandt de populære Sloggi Women kollektioner. Ingen sommer, charterferie eller badesæson uden en hot Sloggi Women bikini i tasken.
Det er bare lidt mere lækkert med disse mange spændende designs, der byder på såvel klassiske og tidløse farver såvel som de mere trendy og farverige designs.  

 • Sloggi bikinis – mange lækre varianter
 •  
  Her kan du igen vælge at krydse over- og underdele i mange spændende kombinationer, som du end lyster. Vælg imellem mange spændende prints, farvekombinationer, former og materialer.

 • Sloggi Women udsalg

 • Udvalget er stort her hos Alt-lingeri.dk, og du finder da også Sloggi Women tilbud her på siden. Vi gør det let at forkæle dig selv eller én du holder af med lækkerier fra populære danske og internationale mærker indenfor smart og komfortabelt lingeri, undertøj, badetøj og homewear.
  Vi byder tilmed på skøn service med bl.a.:

  1. Lingeriuddannet kundeservice
  2. Dag-til-dag levering af lagervarer til en pakkeshop nær dig
  3. Fri fragt i hele Danmark ved køb over 250,-
  4. Hele 365 dages returret

  Glæd dig til en verden af lækkerier til alle de smukke kvindelige former – uanset, om du er til det feminine, det casual eller måske de sporty look, så finder du helt sikkert noget, der falder i din smag.

  Har du spørgsmål til din ordre, så kontakt os endelig i kundeservice. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige størrelse, den rigtige farve eller måske noget fra en bestemt kollektion.

  Du træffer os på alle hverdage i tidsrummet 8.00-16.00 på tlf. 41 40 75 00 eller på mail info@altlingeri.dk.