Sloggi

Den nye Sloggi WOW serie giver dig netop en WOW oplevelse. Ingen kanter, super blødt materiale og smuk barm. Men pas på den er stærkt vanedannende :-) Du finder også de klassiske serie fra Sloggi som Dobbelt Comfort og Ultra soft her på siden.

Læs mere om Sloggi her

Sloggi

Rigtig mange kender Sloggi eller har hørt om det før. De er især kendte for deres lækre bomuldsundertøj, hvor særligt pasformen og komforten er i fokus. Når du køber undertøj fra Sloggi på udsalg her hos Alt-Lingeri.dk får du produkter, hvor der er kælet for lækre og bløde materialer, der føles dejlige mod huden. Du får derfor en god komfort hver dag, når du køber Sloggi tilbud online her.

Selv om Sloggi er mest kendt for deres undertøjskollektioner, laver de meget mere end det. De præsenterer også smart badetøj til ferien og skønt lingeri til når det skal være lidt finere. Du finder derfor noget til enhver anledning i vores Sloggi udsalg her på siden.


Sloggi udsalg til damer

Det velkendte undertøjsmærke Sloggi er en underlinje til det tyske lingeribrand Triumph. Sloggi blev lanceret tilbage i 1979 med en klar vision om at skabe komfortabelt undertøj tilegnet enhver kvindes hverdag og behov. Dermed fokuseredes brandet omkring en øget opmærksomhed på materialevalg, design og funktionalitet, hvorfor de første kollektioner blev designet i bløde bomuldskvaliteter, hvor især bevægelsesfriheden blev prioriteret højt. Målet var altså at skabe hverdagsundertøj til overkommelige priser. Et mål som de i dag efterlever ud fra sloganet ”Feel your freedom”.

De fleste kvinder kender det anerkendte undertøjsmærke Sloggi, og rigtig mange foretrækker også at have et eller flere produkter liggende i undertøjsskuffen. Her hos Alt-Lingeri.dk kan du altid spare minimum 10% på Sloggi til kvinder. Find dine favoritter og bliv klædt på i lækre bomuldsmaterialer, som din krop vil elske.


Undertøj til hverdagsbrug fra Sloggi på tilbud

Undertøjet fra det populære lingerimærke er super godt til hverdagsbrug, hvor du har brug for et matchende sæt undertøj med trusser og en lækker bh. Sloggi, som benyttes af rigtig mange kvinder, er især kendt for deres perfekte pasform, som sikrer dig, at undertøjet bliver, hvor det skal. Det giver dig samtidig den perfekte komfort, som de færreste kvinder vil undvære til sit undertøj.

Om du vælger badetøj eller lingeri fra Sloggis kollektioner, er du sikret den perfekte pasform og den gode komfort, som går igen på alle deres produkter.

Ønsker du nytænkning indenfor undertøj og lingeri, som samtidig ikke koster en formue, så er vores Sloggi udsalg helt sikkert værd at kigge nærmere på. Uanset om du er på jagt efter et par trusser eller en bh, som du kan bruge til hverdag, så finder du det lige her. Vi opdaterer løbende med nye kollektioner fra det anerkendte brand, så du har altid mulighed for at udvide undertøjsskuffen med gode tilbud fra Sloggi, når du handler undertøj online her hos Alt-Lingeri.dk.


Populært undertøj fra Sloggi på tilbud som din krop vil elske

Siden 1979 har Sloggi været et af de mest kendte og populære lingerimærker i Europa. En af succeskriterierne hos det velkendte brand er, at der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Når du vælger undertøj fra Sloggi på tilbud, får du et produkt, som går i ét med din hud. Du får altså en unik følelse af at bære undertøj, som føles usynligt på kroppen. Størstedelen af brandets lækre undertøj er fremstillet af det lækreste bomuld, som din hud vil elske og til enhver tid vil takke dig for.

Velvære kommer indefra. Og med undertøj fra Sloggi er du sikret de blødeste materialer på din krop. I vores Sloggi outlet finder du et stort sortiment af lækkert undertøj fra det populære undertøjsmærke. Har du først prøvet Sloggi en gang, vil du helt sikkert ikke være foruden, at du altid har det liggende i din undertøjsskuffe.


Funktionelt og behageligt undertøj fra Sloggi på udsalg

Sloggi står for tidløst design, hvor komforten er i højsædet. Deres undertøj giver fuld bevægelsesfrihed og holder til at blive vasket igen og igen. Med Sloggi kan du føle dig veltilpas fra inderst til yderst. Selvfølgelig bliver der kun brugt hud- og miljøvenlige tekstilier i Sloggis kollektioner og alle modeller er certificerede i henhold til Oeko Tex 100.

Kollektionerne fra Sloggi er gennemtænkte, da der er fokus på hver en lille detalje, så mærket altid udstråler komfort og velbehag. Designstilen hos Sloggi har altid været mere funktionel og behagelig, end det har været sexet. Du kan være aktiv uden at føle dig generet af skarvene elastikker eller andre ting. Det friske og feminine undertøj fra Sloggi er klar til at blive brugt 24/7, da de fleksible materialer sikrer dig fri bevægelighed hele døgnet rundt.


Stort udvalg af Sloggi tilbud online

Her på siden finder du de bedste online Sloggi tilbud til kvinder. Med produkter i topklasse fra det anerkendte undertøjsbrand kan du være sikker på, at selv de mest nedsatte tilbuds varer holder en høj standard, når du køber lingeri fra Sloggi på udsalg. Sloggi er nemlig et velanset brand på markedet, når det handler om lingeri, som imødekommer kundernes behov for såvel kvalitet som pasform.

Ønsker du at tilføje din lingeriskuffe nyt undertøj fra Sloggi til nedsatte priser, så er du landet på den helt rigtige side. Er du på udkig efter gode online Sloggi tilbud, så bør du holde godt øje med denne side. Her finder du alt fra bh´er, trusser, badetøj og nattøj til kvinder i gode kvalitetsmaterialer, som du vil elske at iklæde dig. Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du behøver derfor ikke vente længe, inden du kan tage dine nyindkøbte Sloggi tilbudsvarer i brug.