Shape Wear/ Stram Op

Det gør en forskel - Second Skin Sensation er det helt nye materiale indenfor shapewear.
Lækkert super tyndt og blødt materiale med overraskende meget shape effekt. Se også de øvrige modeller. Alt er perfekt til både fest og hverdag:-)

Se det store ShapeWear katalog her

Shape Wear

Giv dig selv den perfekte silhuet med Shape Wear lingeri, der vil være med til at forme dine naturlige former på smukkeste vis. Stram op undertøj er dejligt tilbehør til din garderobe, som du kan bruge under en flot kjole og til andre outfits, da det kan hjælpe til, at dit tøj sidder endnu bedre.

Her hos Alt-Lingeri.dk finder du et stort udvalg af Shape Wear. Vi har blandt andet bodystockings, trusser, undertrøjer, shorts og meget mere. Shape Wear er godt, hvis du ønsker at udglatte buler og understrege dine feminine kurver. Dyk ned i vores Shape Wear udsalg kategori og få den stram op effekt, som du ønsker for at fremhæve dine flotte former.


Fremhæv dine kurver med Shape Wear udsalg

Vores Shape Wear udsalg kategori byder på forskellige former for stram op undertøj, der egner sig til mange forskellige outfits og behov. Har du behov for ekstra støtte omkring barmen, kan en Shape Wear overdel være det helt rigtige for dig. Et par trusser der strækker sig op omkring maven, hvor de kan være med til at vise din flotte talje frem på smukkeste vis, er til dig, der ønsker at blive strammet op omkring maven. Modellerne der dækker både talje, mave og hofter, er særligt gode at have på under en kjole, da det fremhæver din figur på smukkeste vis, så du føler dig godt tilpas i dit outfit. Denne type model bevarer dine kurver smukt under en tætsiddende kjole, uden det kan ses, at du har det på. Det er samtidig også en god måde, hvor du kan undgå at trussekanten og bh´en er synlig. De længere modeller fås både med og uden ben, så det er blot at vælge din foretrukne Shape Wear model.


Smuk silhuet med Shape Wear lingeri tilbud

Kvindekroppe er smukke, men de fleste af os kender også til situationer, hvor vi skal have noget bestemt tøj på, der bare ikke lige sidder helt så godt, som vi ønsker. Så er stram op undertøj en stor hjælp. Shape Wear sikrer dig, at dit outfit bliver ved med at sidde rigtigt, og særligt når tøjet er tætsiddende, giver det dig lidt ekstra selvtillid at have noget inden under, der giver dig den helt perfekte silhuet. Det kan for eksempel gøre sig gældende under en kjole og nederdel, såvel som under en skjorte eller en bluse. Stoffet i Shape Wear kan strække sig, og selvom det sidder tæt til kroppen, føles det ikke ubehageligt at have på. Det virker udglattende, men bevarer samtidig dine naturlige kurver.


Shape Wear der føles godt og behageligt at have på

Stram op undertøj er en smart løsning, som giver dig en behagelig følelse, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvordan dit tøj falder, når du har det på. Uanset om du har behov for at skjule noget, eller du ønsker at få noget til at fylde mere, så er det sikkert, at vi kan hjælpe dig med at fremhæve en smuk figur og silhuet samt skjule de deller, som du ikke ønsker, skal være synlige, når du har stramtsiddende tøj på. Få fastere baller og lår med et par højtaljede stram op trusser eller få løftet din numse og skabt en mindre synlig talje med en Shape Wear body. Uanset hvilken Shape Wear style du er på udkig efter, er det vigtigt, at du vælger den rigtige størrelse, da Shape Wear bør give dig en fast fornemmelse, men dog skal det aldrig være så stramt, at det føles ubehageligt at have på.

Vælg for eksempel en højtaljet Shape Wear trusse uden søm og kombinér den med en undertrøje med opstrammende effekt. Du kan også gå efter en bh med indlæg, som fremhæver og skaber en barm med fylde eller et par stram op trusser, som giver et ekstra løft til ballerne.

Hos Alt-Lingeri.dk finder du et stort sortiment af Shape Wear i alverdens styles og farver fra de største lingeribrands. Foretrækker du et sort, hvidt eller måske et gennemsigtigt look, så har vi det, så du kan skabe et lækkert og klassisk udtryk eller måske et mere vintage eller moderne look. Mulighederne er mange, når du kigger nærmere på vores stram op undertøj udsalg her på siden.


Shape Wear outlet til enhver lejlighed

Hos Alt-Lingeri.dk tilbyder vi et bredt udvalg af Shape Wear, der fremhæver dine former på din krop på smukkeste vis. Du kan for eksempel fremhæve en smal talje og skjule eller slanke dine lår på flotteste vis med et par Shape Wear trusser, underkjoler, bodyer, trusser, undertrøjer, hipsters eller andet sømløst undertøj uden syninger, som føles behageligt på kroppen.

Vores Shape Wear former både små og store ændringer, som alle kvinder og piger føler, at de kan have brug for. Hvad enten du gerne vil skjule maven efter fødsel, eller du ønsker at løfte din barm, så kan vores Shape Wear udsalg kategori hjælpe dig godt på vej. Mærk hvordan de forskellige materialer som for eksempel mikrofiber, nylon, blonde og satin føles, og hvordan det former din krop, uanset om du er en størrelse XS eller XL. Det behøver ikke at være dyrt at få en flot figur. Når du shopper Shape Wear her på siden, kan du sagtens få en pæn og slank figur til billige priser.


Køb Shapewear online her hos Alt-Lingeri.dk

Hemmeligheden bag en flot figur er Shape Wear. Med denne form for lingeri kan du få en smallere talje, slankere lår, fladere mave, flottere bagdel og en flottere barm. Shape Wear er gaven til kvinden, der synes, at der sidder lidt for meget på sidebenene, eller som synes, at bagdelen eller barmen ikke er helt, som den har været.

Her på webshoppen finder du et bredt udvalg af Shape Wear fra mange forskellige lingerimærker. Du finder blandt andet Shape Wear i form af toppe, trusser, shorts og bodystockings, der giver stram op effekt til henholdsvis mave, talje, baller og lår.

Køb Shape Wear udsalg der fremhæver din figur på smukkeste vis. Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du inden længe kan tage dit nye stram op lingeri i brug.