Prima Donna

PrimaDonna

PrimaDonna er kendt for deres supergode pasform til dig med en større barm, der gerne skal have støtte til både hverdag og til festlige begivenheder. Samtidig bliver det feminine udtryk i blonderne og farverne fremhævet, når du vælger lingeri fra PrimaDonna.

Her hos Alt-Lingeri.dk finder du et stort udvalg af lingeri fra PrimaDonna på tilbud. Om du er på udkig efter nyt undertøj, badetøj eller andre former for lingeri, så kan du her finde det bedste online PrimaDonna udsalg, som du hurtigt kan blive fristet af.


PrimaDonna udsalg til kvinder med en fyldig barm

PrimaDonna er produceret af belgiske Van De Velde og er med deres mange år indenfor lingeri en af de mest erfarne i branchen. PrimaDonna går fra C til J og er produceret med henblik på den lidt tungere barm.

PrimaDonna er ikke bare undertøj til storbarmede kvinder - det er samtidig også feminint og smukt samt har en perfekt pasform og giver en fantastisk støtte til barmen. Undertøjet er produceret til perfektion ned til mindste detalje, hvilket også kan ses og mærkes, så snart du får det på.

Primadonnas lingeri er en kombination af behageligt, praktisk og feminint. Deres materialer er af høj kvalitet og deres konstruktioner giver den perfekte pasform. Primadonna har styles, der passer til enhver anledning, uanset om det er til hverdag eller til fest. Gå på opdagelse i vores Primadonna outlet her og forkæl dig selv med nyt lingeri i god kvalitet og med en perfekt pasform.


PrimaDonna outlet til kvinder med feminine former

Siden 1865 har PrimaDonna gjort det til en utrættelig lidenskab at skabe det bedste lingeri til kvinder med en stor og kurvet barm. Resultatet er førsteklasses luksus lingeri i skålstørrelser C til J, hvilket nok også er derfor, at Primadonna i dag er med i superligaen indenfor lingeri.

Primadonna er særlig kendt for at designe og producere bh´er, der går op i store skålstørrelser. Bh´erne er ikke bare store, de er også smukke, har et perfekt hold og giver en fuldendt pasform. PrimaDonna giver kvinder med en stor barm optimal støtte, en perfekt pasform og elegante silhuetter.

Hos Alt-Lingeri.dk forhandler vi smukke Primadonna bh tilbud og vi sørger hele tiden for at holde siden opdateret med nyheder, som du kan finde til nedsatte priser her på siden. Er du på udkig efter en bh til en stor barm på tilbud, så er Primadonna udsalg lige det, du leder efter.


Luksus undertøj fra PrimaDonna på tilbud

Luksus bh'er og trusser til kvinder med en flot og stor barm, er hvad PrimaDonna står for. PrimaDonnas undertøj giver dig både et godt løft og en bedre holdning. Deres big cup skåle er faste og giver din barm en god støtte. PrimaDonna er uden tvivl piger med en stor og fyldig barms foretrukne lingeri favorit. Undertøjet er førende inden for design, og deres kollektioner er kendetegnet ved flotte bh'er og trusser i en fantastisk kvalitet.  

I vores PrimaDonna udsalg kan du købe Big cups skåle med ekstra forstærkning, som er udformet til at give barmen den bedste støtte uden at belaste dine skuldre og ryg. Med PrimaDonna får du luksus undertøj, som giver velvære, samtidig med at du føler dig sexet og forførende, når du ifører dig undertøj fra det anerkendte belgiske lingerimærke.

PrimaDonna har eksisteret siden 1865 og deres mål har altid været at designe luksus undertøj med god pasform.

Undertøjet er eksklusivt og designet særligt til kvinder, der har en stor og fyldig barm. PrimaDonna undertøj er lavet i bløde og lækre blonder, stropperne på bh'erne er brede og holdbare og tilsammen udgør dette en bh med en fantastisk støtte og komfort.


Spar mindst 10% på PrimaDonna undertøj og lingeri

PrimaDonna er et anerkendt og internationalt undertøjsbrand, der i særdeleshed er kendt for sine bh´er til storbarmede kvinder. Skål størrelserne starter fra en C skål og går op i en J skål. Brandet hylder dermed kvinder med kurver og fører desuden plusstørrelser i både overdele og underdele. Dette gælder både på lingeri og badetøj fra PrimaDonna.

Her hos Alt-Lingeri.dk har vi gjort det let for dig at forny undertøjsskuffens indhold med gode PrimaDonna tilbud. Vi har her på siden samlet et stort og varieret udvalg af lingeri og badetøj fra det belgiske lingeribrand, som du kan købe til nedsatte priser. Når du shopper lingeri fra PrimaDonna på udsalg her, sparer du altid minimum 10% på alle items fra det populære lingeribrand. Uanset om det er de sidste nye modeller, eller det er en style fra en tidligere sæson. Netop derfor er PrimaDonna udsalg et af de mest populære kategorier her på webshoppen.


Shop PrimaDonna på udsalg online hos Alt-Lingeri.dk

Her på shoppen finder du et bredt udvalg af produkter fra det højkvalitets lingeribrand PrimaDonna, som skaber lingeri til kvinder med former og særligt kvinder med en stor og fyldig barm. Du finder en lang række forskellige bh´er, trusser og badetøj på tilbud, som passer til både hverdag samt til alle de begivenheder, der er at finde i den moderne kvindes kalender. Du finder derfor det perfekte tilbud på undertøj og lingeri fra PrimaDonna til dig, uanset om dagen byder på en traditionel hverdag eller et mere festligt arrangement.

Om du er på jagt efter feminint lingeri, et par nye trusser eller en bikini, så finder du et stort sortiment af PrimaDonna udsalg her på siden. Lad dig inspirere og bliv fristet af et godt tilbud på eksklusivt lingeri fra PrimaDonna på tilbud her hos os, hvor du er sikker på at få en service, der er i tip top. Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du kan allerede nu glæde dig til, at du snart kan tage dit nye lingeri fra PrimaDonna i brug.