PRIMADONNA BH

PrimaDonna BH

Er du på udkig efter kvalitets lingeri, så er vores PrimaDonna BH sortiment værd at kigge nærmere på.

PrimaDonna bh´er er lavet til kvinder med former og særligt til større barme. Bh'erne er konstrueret til at løfte og støtte den fyldigere barm optimalt, og du finder derfor flere modeller med brede ryg- og sidestykker samt højere midterparti, der giver det bedste hold. En PrimaDonna BH er ofte dekoreret med blonder eller flerfarvede stoffer, og mange af mærkets serier går igen år efter år i nye farver.

Find din favorit BH fra PrimaDonna her på siden og få følelsen af velvære med undertøj i den bedste kvalitet.


PrimaDonna BH´er online

Primadonna er et belgisk brand med rødder i Tyskland, der startede med at lave bh´er og andet undertøj til kvinder med former tilbage i 1865. Siden da har deres mission været at forme kvinders krop og sind. De vil omfavne de kvindelige former og producere undertøj med den perfekte pasform. Primadonna designer luksus bh´er med et flot og feminint design. De ønsker at tilbyde en størrelse til alle kvinder, der har brug for lidt ekstra støtte. PrimaDonna designer derfor bh'er i størrelser op til en J-skål.

Primadonnas bh´er er en kombination af behageligt, praktisk og feminint. Deres materialer er af høj kvalitet, og deres konstruktioner giver den perfekte pasform. Primadonna har styles, der passer til enhver anledning, uanset om det er til hverdag eller til fest. Gå på opdagelse i vores udvalg af Primadonna bh´er her og find din personlige favorit.


PrimaDonna BH til kvinder med feminine former

Siden 1865 har PrimaDonna gjort det til en utrættelig lidenskab at skabe de bedste bh´er til kvinder med en stor og kurvet barm. Resultatet er førsteklasses luksus bh´er i skålstørrelser C til J, hvilket nok også er derfor, at Primadonna i dag er med i superligaen indenfor undertøj og lingeri.

Primadonna er særlig kendt for at designe og producere bh´er, der går op i store skålstørrelser. Bh´erne er ikke bare store, de er også smukke, har et perfekt hold og giver en fuldendt pasform. PrimaDonna giver kvinder med en stor barm optimal støtte, en perfekt pasform og elegante silhuetter.

Hos Alt-Lingeri.dk forhandler vi smukke Primadonna BH´er og vi sørger hele tiden for at holde siden opdateret med nyheder, som du kan finde til attraktive priser her på siden. Er du på udkig efter en overdel til en stor barm, så er en Primadonna BH lige det, du leder efter.


Luksus BH´er fra PrimaDonna til attraktive priser

Luksus bh'er til kvinder med en flot og stor barm. PrimaDonnas bh´er giver både løft og en bedre holdning. Deres big cup skåle er faste og giver din barm en god støtte. PrimaDonna er uden tvivl piger med en stor og fyldig barms foretrukne BH favorit. BH´erne er førende inden for design, og deres kollektioner er kendetegnet ved flotte bh'er i en fantastisk kvalitet.  

I vores PrimaDonna BH kategori kan du købe Big cups skåle med ekstra forstærkning, som er udformet til at give barmen den bedste støtte uden at belaste skuldrene og ryggen. Med PrimaDonna får du en luksus BH, som giver velvære, samtidig med at du føler dig sexet og forførende.

PrimaDonna har eksisteret siden 1865, og deres mål har altid været at designe luksus BH´er med en god pasform.

BH´erne er eksklusive og designet til de kvinder, der har en stor og fyldig barm. PrimaDonna BH´er er lavet i bløde og lækre blonder, stropperne på bh'erne er brede og holdbare og tilsammen udgør dette bh´er med en fantastisk støtte og komfort.


Populære plus size BH´er fra Prima Donna

Belgiske Prima Donna er nok det mest populære plus size lingeri mærke i verden! Det er de især fordi, at de altid leverer fantastiske BH´er og designs med en upåklagelig pasform.

De er i den grad signifikant med klassisk design, men har i de senere år valgt at udfordre på både design og farvevalg. Hvor kvinder med en plus size barm i mange år har været overladt til full-cup bh'er og mormor blonder, har Prima Donna udvidet deres sortiment med deep plunge bh'er og dristige farver og blonder - dog uden at gå på kompromis med deres fortræffelige pasform og kvalitet.

Prima Donna BH henvender sig til den moderne kvinde, hvor lingeriet er en prioritet fremfor en nødvendighed.


PrimaDonna BH – favorit lingeri hos mange kvinder

PrimaDonna er et anerkendt og internationalt undertøjsbrand, der i særdeleshed er kendt for sine bh´er til storbarmede kvinder. Skål størrelserne starter fra en C skål og går op i en J skål. Brandet hylder dermed kvinder med kurver, og fører desuden plusstørrelser i både overdele og underdele.

Hos Alt-Lingeri.dk har vi gjort det let for dig at forny undertøjsskuffens indhold med en god PrimaDonna BH. Vi har her på siden samlet et stort og varieret udvalg af BH´er fra det belgiske lingeribrand, som du kan købe til nedsatte priser. Netop derfor er PrimaDonna BH´er en af de mest populære kategorier her på webshoppen.


Køb PrimaDonna BH online hos Alt-Lingeri.dk

Her på webshoppen finder du et bredt udvalg af BH´er fra det højkvalitets lingeribrand PrimaDonna, som skaber lingeri til kvinder med former og særligt med en stor og fyldig barm. Du finder en lang række forskellige bh´er, som passer til både hverdag samt til alle de begivenheder, der er at finde i den moderne kvindes kalender. Du finder derfor den perfekte BH fra PrimaDonna til dig, uanset om dagen byder på en traditionel hverdag eller et mere festligt arrangement.

Uanset om du er på jagt efter en feminin BH eller en t-shirt BH, så finder du et stort sortiment af PrimaDonna BH´er her på siden. Find din favorit BH fra det franske undertøjsmærke her på webshoppen og bliv klædt på inderst inde i behageligt lingeri fra PrimaDonna. Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du inden længe kan tage din nye PrimaDonna BH i brug.