Passionata

Læs mere om Passionata


Hos Alt-lingeri.dk finder du det feminine og yderst fashionable brand Passionata. Der er kælet for detaljerne, så du her altid kan vælge imellem styles med smukke udskæringer, flotte blonder, stilfulde designs og ikke mindst perfekt pasform og høj komfort. Glæd dig til et udvalg, der som oftest byder på:

  • Flotte og feminine trusser i mange varianter

  • Luksuriøse bh’er med og uden vattering, bøjle og blonder

Der er noget for enhver smag og noget til såvel hverdag som festlige lejligheder. Dette populære mærke har taget verden med storm og er helt sikkert kommet for at blive. Glæd dig til at gå på opdagelse i en verden af eksklusive designs, nøje udvalgte materialer og smukke feminine detaljer.
Du finder det hele og mere til hos Alt-lingeri.dk til altid attraktive priser. Vi forkæler både dig og din garderobe med det bedste af det bedste fra de hotteste mærker fra ind- og udland, når det gælder smukt lingeri, undertøj, badetøj og homewear.

Lingeri i høj kvalitet


Er du på udkig efter lingeri, der er lidt ud over det sædvanlige, så er Passionata lingeri og Passionata undertøj den perfekte løsning. Der er kælet for alle de små detaljer – detaljer, der i den grad er med til så smukt at fremhæve de kvindelige former og sætte komforten i fokus. Her er intet overladt til tilfældighederne.
Du kan glæde dig til ekstra forkælelse og en altid lækker pasform – uanset, hvilket design du end måtte vælge.

1. Nøje udvalgte materialer med fokus på høj komfort
2. Et væld af designs med brug af feminine blonder og transparente materialer
3. Bløde sømme og syninger
4. Farver, der holder vask efter vask

Her får du ikke alene lingeri, der nærmest smyger sig til kroppen, men også kvalitet, der kan holde til hverdagen. Der er dømt lækkerier til brug under både hverdagens jeans og bluser, men i høj grad også lækkerier til brug under festkjolen, til det helt specielle weekendophold eller til ren selvforkælelse generelt.
Det er bare lidt mere lækkert at iføre sig lingeri fra det altid populære mærke Passionata, der lige som navnet antyder, er passion overført i smukke lingeri-designs eller måske lingeri til passionerede kvinder.

Passionata hitter hos kvinder i alle aldre


Passionata, der udspringer fra det kendte og populære brand Chantelle, har hittet siden det kom på markedet tilbage i 1988 – og det hitter stadig hos kvinder i alle aldre. Med fokus på nøje udvalgte materialer som blonder og transparent designs er der lagt op til såvel feminine som de mere sensuelle looks næsten uanset, hvilket design du vælger.

  • Smukt, feminint og sensuelt lingeri til kvinder i alle aldre

De årlige kollektioner frister med altid nye og spændende detaljer. Det bliver aldrig kedeligt at handle Passionata styles. Der er altid overraskelser og ikke mindst fristelser til både hverdag og festlige lejligheder.
De mange spændende varianter, farver og former sikrer dig mulighed for at matche din helt egen personlige stil og finde lingeri, der giver dig perfekt pasform og en følelse af lækker komfort.

Flot og feminin Passionata bh


Udvalget af bh’er fra det populære Passionata er som altid stort og indbydende. Det kan være næsten svært at vælge, men med altid favorable priser her hos Alt-lingeri.dk, så er der rig mulighed for at forkæle både dig selv og din garderobe med flere forskellige varianter.
Der er dømt creme de la creme uanset, hvilket bh du vælger blandt de mange lækre styles. Glæd dig til spændende varianter og et sortiment, der som oftest byder på:
  • Bh’er med feminine udskæringer

  • Bh’er med plunge effekt

  • Bh’er med vattering

  • Bh’er med push-up effekt

  • Bh’er med half-cup

Find din egen favorit, hvad enten det er bh’en, der flot og sensuelt fremhæver din barm eller bh’en, der samler barmen og giver en smuk og naturlig kavalergang. Her er der stort udvalg af ikke alene Passionata bh’er, men også trusser og underdele, så du kan kombinere på kryds og tværs afhængig af humør og øvrig påklædning.

Trusser i mange lækre varianter


Passionata byder på sit helt egen univers af spændende trusser til damer. Her finder du de smalle, de brede, de smarte, de sensuelle – der er noget for enhver smag. Ens for dem alle er den altid høje komfort, de smukke designs og brugen af bløde og behagelige materialer. Glæd dig til et spændende udvalg af bl.a.:
  • Trusser med smukke blonder og transparente materialer

  • String eller hipster i mange spændende varianter

Når komforten skal være i top, så skal det være Passionata. Gør hver dag til en fest med lækkerier fra dette altid skønne og populære brand – hvorfor nøjes, når du kan få Passionata lækkerier til både hverdag og fest. Forkæl dig selv eller én du holder af med lingeri i høj kvalitet fra dette skønne brand.

Passionata udsalg


Vi byder på et altid spændende udvalg af Passionata lingeri her hos Alt-lingeri.dk. Du finder derfor også lækre Passionata tilbud, så du kan spare penge og forkæle dig selv med det bedste af det bedste på én og samme tid.
Der er mange fordele ved at handle lingeri, badetøj, undertøj og homewear hos Alt-lingeri.dk:

1. Fri fragt ved køb for mere end 250 kr.
2. Dag-til-dag levering til en pakkeshop nær dig
3. Hele 365 dages returret

Vi forkæler tilmed med god service og hurtig levering. Spørg os endelig, hvis du har spørgsmål til din ordre. Vi står klar med veluddannet personale, så vi kan hjælpe dig i mål med at finde præcis den størrelse, den udskæring eller måske den specielle lingeri-serie, som du lige står og mangler i din garderobe.

Du træffer os på alle hverdage fra kl. 8.00-16.00 på tlf. 41 40 75 00. Du kan også skrive til os på info@altlingeri.dk.

Lad os sammen forkæle dig og dine smukke kvindelige former med alt det bedste indenfor lingeri, badetøj og homewear fra populære danske og internationale brands – altid til skønne priser hos Alt-lingeri.dk.