Missya

Læs mere om Missya


Hos Alt-lingeri.dk finder du et indbydende udvalg af både lingeri, undertøj og badetøj fra det populære danske mærke Missya. Feminint, komfortabelt og ikke mindst trendy – du er altid up-to-date med Missya i garderoben.
Glæd dig til et udsøgt udvalg af både eksklusive, funktionelle og slidstærke designs, der giver dig såvel lingeri som badetøj, der holder til hverdagens mange udfordringer og samtidig har fokus på lækker pasform og små iøjnefaldende detaljer. Sortimentet byder som oftest på et spændende udvalg af både lingeri, undertøj, badetøj og homewear:

 • Missya bh

 • Missya trusser

 • Missya bodystocking

 • Missya badedragt

 • Missya bikini toppe

 • Missya bikini underdele

 • Missya nattøj og kåber

Der er dømt lækre styles til de kvindelige former og materialer, der nærmest smyger sig til kroppen. Gå på opdagelse i en verden af luksus, blonder, push-ups, big cups, toppe, underdele, kåber og homewear.
Du finder dette og mere til i højeste kvalitet fra det altid populære brand Missya lige her hos Alt-lingeri.dk til favorable priser og tilmed med hurtig levering.

Populært dansk mærke i høj kvalitet


Det populære Missya brand har på ingen tid opnået næsten kultagtig status på det danske marked. Siden 2003 har designerne bag de mange styles med deres to årlige kollektion gang på gang overrasket og fortryllet den danske fanskare med lækkerier indenfor:

1. Lingeri
2. Badetøj
3.Nattøj/homewear

Her er der fokus på hverdags luksus. Hvorfor ikke forkæle dig selv i en sådan grad, at hver dag føles som ren luksus – i hvert fald, når det gælder dit lingeri, undertøj og nattøj. Det må gerne være luksuriøst. Det må gerne være lækkert. Det må gerne være komfortabelt – også til hverdag.
Der er tilmed designet til priser, så alle kan være med. Du finder derfor et udsøgt udvalg af hverdags luksus fra det populære Missya i høj kvalitet til altid favorable priser her hos Alt-lingeri.dk.

Smukt og feminint Missya undertøj og lingeri


Missya, der står for en forkortelse af Miss You, skal således symbolisere længslen efter netop hverdags luksus til den kvindelige garderobe – glæd dig til en verden af lækkerier fra dette spændende brand, der byder på både smukt og feminint undertøj og lingeri. Sortimentet byder som oftest på styles med forskellige varianter indenfor:
 • Blonder

 • Udskæringer

 • All-over print

 • Mini, Midi og Maxi designs

 • Et væld af lækre detaljer

Der er dømt creme de la creme for de kvindelige former, når det gælder lækkert og luksuriøst lingeri fra dette skønne mærke. Du finder styles til både hverdag, fest og de mere specielle lejligheder:

 • Perfekt til hverdag, fest og helt specielle lejligheder

 • Flotte, funktionelle og ikke mindst støttende designs

 • Pasform og farver, der holder selv efter hyppige vaske

Det er bare kvalitet, der er lidt ud over det sædvanlige, når du handler dette populære mærke. Der er dømt nøje udvalgte materialer. Der er dømt fokus på både perfekt pasform og høj komfort – der er kredset for alle de vigtige detaljer, så du i den grad kan føle, at du har ren luksus på til dagligt uanset, om du vælger flot, feminint, frækt, forførende eller funktionelt design.
Og du behøver ikke at nøjes – har du først forelsket dig i dette enestående brand, så kan du roligt glæde dig til spændende styles indenfor både bademode og homewear.

Missya badetøj – Både klassiske og trendy


Skal det være lækkert badetøj, så skal det være Missya. Her er der igen dømt ren luksus for både øjne og krop. Det er let at forelske sig i både toppe og underdele i den spændende badetøjskollektion bag dette mærke, der både byder på klassiske og tidløse designs såvel som de mere sprælske og farverige styles – alle i høj kvalitet og med fokus på de små lækre detaljer.

 • Missya badedragt

 • Missya bikini toppe og underdele

Her får du styles, der er helt up-to-date, når det gælder trends og brug af de hotteste materialer. Her kan du tilmed glæde dig over muligheden for altid at kunne kombinere et væld af smarte bikini overdele og bikini underdele på kryds og tværs. Find dine egne favoritter og vælg imellem badetøj med skønne udskæringer, regulerbare stropper, tai, string, hipster, pants og mange andre lækkerier.
Det kan være svært at vælge, men med altid attraktive priser, så kan du roligt forkæle garderoben med både lækkert lingeri, farverigt badetøj og skønt og indbydende nattøj og kåber fra dette spændende mærke.

Missya lingeri og Missya bikini udsalg


Udvalget af styles fra dette danske mærke er stort her hos Alt-lingeri.dk. Derfor finder du også et væld af skønne Missya tilbud her på siden. Glæd dig til fashionable styles fra inderst til yderst til priser, hvor alle kan være med.
Har du spørgsmål til din ordre, så kontakt os endelig i kundeservice, hvor vores lingeriuddannede og servicemindede personale står klar til at hjælpe dig med at finde præcis den størrelse, det look eller det brand, som du drømmer om at forkæle dig selv eller én du holder af med. Fang os på hverdage i tidsrummet 8.00-16.00 på tlf. 41 40 75 00 eller på info@altlingeri.dk.

Vi byder på god service og hurtig levering, når du handler hos os. Her får du altid:
 • Fri fragt ved køb for mere end 250 kr.

 • Dag-til-dag levering til en pakkeshop nær dig

Vi glæder os til at gøre dine lingeridrømme og badetøjsdrømme til virkelighed. Vi byder nemlig på det hotteste af det hotteste fra både ind- og udland.