Mey

Læs mere om Mey her

 


Hos Alt-lingeri.dk byder vi på lækkerier fra det populære og ikke mindst innovative mærke Mey. Skal det være lækkert, feminint og praktisk på én og samme tid, så er dette det helt rette mærke.
Der er dømt stil i særklasse, bløde og komfortable materialer samt et væld af innovative designs, der har taget store dele af verden med storm. Glæd dig til kollektioner med altid spændende designs, der som oftest byder på:

 • Undertrøje – varianter med bl.a. smalle eller brede stropper

 • Tanktop – flere farver

 • Trusser – fx tai, maxi, hipster, pants

 • Bh – flere farver og styles

Der er lækkerier til kvinder i alle aldre og noget til hver en lejlighed. Skal du være komfortabelt og praktisk klædt på til sport eller andre daglige aktiviteter, så er de altid populære tanktoppe den perfekte løsning. Skal du være flot og feminin, så er et par elegante trusser i kombination med en eksklusiv bh lige det, der fuldender dit outfit.
Du finder et bredt udvalg af Mey bh’er, trusser og undertøj her på siden – naturligvis til altid skønne priser hos Alt-lingeri.dk.

Altid lækkert lingeri og undertøj

 
Mey undertøj er kommet for at blive – ingen tvivl om det. Dette tyske kvalitetsmærke har imponeret kvinder i alle aldre i store dele af verden. Ingen garderobe uden dette spændende mærke.
De mange skønne styles emmer af klasse og høj kvalitet, og uanset om du vælger det elegante lingeri eller du hopper i tanktop og pants, så er du altid komfortabelt klædt på med:

1. Nøje udvalgte materialer
2. Ekstra fokus på komfortabelt design
3. Bløde sømme og syninger
Her får du lingeri og undertøj, der let kan give følelsen af ren forkælelse. Der er designet i blødt og behageligt materiale, der tilmed har styles med yndige blonder og altid perfekt pasform.

Populære undertrøjer og tanktoppe

 
Især Mey undertrøjer har vundet stor popularitet hos kvinder verden over. Der er tilmed dømt innovativt design, der giver dig mulighed stof, der føles ekstra behageligt at have på samt mange varianter i både casual og elegant design.
 • Undertrøjer med og uden blonder

 • Undertrøjer i casual, elegant eller tanktop design

Her har især Mey Emotion undertrøje serien fået stor opmærksomhed, men også de øvrige kollektioner som byder på mere praktiske designs med brede stropper har hittet hos kvinder i store dele af verden.

Bh i særklasse

 
Skal du have en bh, der er lidt ud over det sædvanlige, så er en Mey bh helt perfekt. Ikke alene kan den prale med lækker pasform og høj komfort – her finder du også skønne styles med bl.a.:

1. Formstøbt design
2. Formbare skåle
3. Shaping effekt – flot rundt look

Dertil kommer de ekstra bløde materialer og små fine detaljer som eksempelvis brug af blonder og ekstra dybe skåle til kvinder med en lidt større barm.

Trusser i mange varianter

 
Der er altid masser at vælge imellem, når det gælder de populære Mey trusser. Her finder du både smalle og brede designs, hipster modeller med lækre blonder, pants og andre lækre varianter.
Med et bredt udvalg i kollektionerne kan du som oftest finde præcis de styles, der matcher dine jeans, din nederdel eller måske festkjolen.

 • Tai trusse

 • Midi trusse

 • Maxi trusse

 • Pants

Som med Mey bh’en er der dømt lækre bløde materialer og perfekt pasform. Du kan roligt glæde dig til en verden af forkælelse, når du handler smukt lingeri eller praktisk undertøj fra dette både populære og innovative brand.

Kvalitet og bløde materiale

 
Det tyske mærke Mey har gennem årene formået at holde sig ajour med både tidens trends, men i høj grad også formået at udvikle designs, der har en komfort, der er helt i særklasse. Her er det netop igen brugen af de meget bløde materialer, der har været med til at holde dette mærke højt på hitlisten hos kvinder i alle aldre.

 • Mey stiler efter de højeste standarder med brug af kvalitetsmaterialer og fokus på detaljen

 • Mey fremstiller med fokus på bæredygtigt design og store miljøhensyn

Mey har eksisteret siden 1928 og har med brug af bl.a. innovative designs og bl.a. formstøbte bh’er og de mere sporty looks på bl.a. deres undertrøjer formået at tale til en stor målgruppe.
Den familiedrevne virksomhed har også fokus på bæredygtig fremstilling af deres styles, der produceres på egne fabrikker i Europa. Her produceres de bløde og komfortable stoffer til brug af undertøj og lingeri på egne strikkemaskiner. Intet er overladt til tilfældighederne, og der er i allerhøjeste grad fokus på hver en lille detalje – detaljer, der netop har bidraget til dette mærkes store popularitet.

Mey udsalg

 
Hos Alt-lingeri.dk finder du naturligvis masser af skønne Mey tilbud på både lingeri og undertøj. Vi frister generelt med attraktive priser og en helt fantastisk kundeservice, der bl.a. tæller:

1. Hurtig levering: Dag-til-dag levering
2. Levering til en pakkepost nær dig
3. Fri fragt i hele Danmark ved køb for 250,-
4. Hele 365 dages returret
5. Lingeriuddannet kundeservice

Har du spørgsmål til din ordre, så står vi klar til at hjælpe dig på alle hverdage fra kl. 8.00-16.00. Her kan du få hjælp til størrelse, valg af design i forhold til din kropstype, råd om shaping-undertøj m.m.
Du træffer os på tlf. 41 40 75 00 eller på mail info@altlingeri.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde lækkerier til din garderobe.