Marlies Dekkers

Læs mere om Marlies Dekkers

Hos Alt-lingeri.dk byder vi på lækkerier som det eksklusive hollandske designerbrand Marlies Dekkers. Er du til luksuriøst lingeri med lækker pasform, høj komfort og både feminint og sensuelt design, så er styles fra dette mærke lige noget for dig. Skønne farver i smuk forening med friske designs, der ofte byder på spændende og overraskende små fine detaljer – detaljer, der gør hele forskellen.

 • Marlies Dekkers trusser – bl.a. string og shorts

 • Marlies Dekkers bh’er – bl.a. vatteret og med push-up effekt

Der er dømt creme de la creme til dig, der gerne vil have udsøgt lingeri i din garderobe og samtidig sikre dig kvalitet, der er lidt ud over det sædvanlige. Her kan du glæde dig over yderst bløde og behagelige materialer, der samtidig frister med flot feminin finish i de mange spændende designs. Find dit lingeri til altid attraktive priser hos alt-lingeri.dk.

Eksklusivt, feminint og forfriskende


Der er ikke alene tænkt i smukke feminine og eksklusive detaljer, når du handler Marlies Dekkers, der er også tænkt i innovativt design. Kollektionerne fra dette populære mærker byder som oftest på:

1. Innovativt design
2. Et væld af udsøgte detaljer
3. Bløde og komfortable materialer
4. Unikke designs fra dette mærke har også i den grad været med til at sende dette brand til tops på den internationale modehimmel indenfor lækkert og ikke mindst forfriskende lingeri, der tilmed at opnået utallige priser verden over.

Hollands design i verdensklasse


Kvinden bag dette populære og anerkendte brand er, som navnet antyder, den hollandsk fødte Marlies Dekkers, der kort tid efter at have bestået sin kunst-akademi eksamen lancerede sin første kollektion af lingeri tilbage i 1993.

 • Marlies Dekkers har opnået et væld af priser verden over for sine innovative designs

 • Unikke styles i smuk kombination med feminine og eksklusivt design

 • Nøje udvalgte materialer med fokus på høj komfort

Mærket er især kendt for kollektionen under navnet Undressed, men har også gjort sig bemærket med lingeri til såvel unge piger som til kvinder med kurvede former. Dertil har kollektionerne gennem tiden budt på både kollektioner til mænd, gravide og udsøgte styles af bomuld.

Eksklusiv Marlies Dekkers bh


Det er bare lidt mere lækkert at lade sig forkæle med en Marlies Dekkers bh i altid udsøgt design. De stilsikre styles har da også smeltet pige- og kvindehjerter verden over, og du finder de populære designs i storbyer som bl.a. Paris, Berlin, Amsterdam, Cologne og Bangkok. Glæd dig til kollektioner med styles, der som oftest byder på:

 • Eksklusive designs med vatterede skåle

 • Flot og feminin push-up effekt

 • Smuk finish med overraskende detaljer

Det er aldrig kedeligt at handle designs fra dette brand. De små overraskelser på både bh’er og trusser findes både for og bag. De mange kombinationsmuligheder i både over- og underdele giver dig mulighed for at sammensætte dit lingeri præcis som du lyster.

Yderst komfortable Marlies Dekkers trusser

 
Forkælelsen vil ingen ende tage med et par altid komfortable trusser fra Marlies Dekkers. De altid bløde materialer i skøn kombination med eksklusivt design sikrer dig både god pasform og en altid høj komfort. Og netop komforten er vigtig for denne designer, da det skal føles både behageligt og ikke mindst feminint at bære disse styles. Vælg imellem flere varianter som bl.a.:

1. Marlies Dekkers string
2. Marlies Dekkers shorts

Her er det muligt altid at finde designs, der matcher såvel nederdele og jeans som gallakjolen. Her finder du lingeri, der er både flot, funktionelt og ikke mindst egnet til både hverdag og festlige lejligheder.
Lad dig selv forkæle med disse eksklusive designs og sammensæt dine helt egne favoritter og kombiner både styles, farve og former, så du føler dig perfekt klædt på til hver en lejlighed med altid komfortable designs fra dette brand.

Marlies Dekkers tilbud


Hos Alt-lingeri.dk byder vi også på Marlies Dekkers udsalg. Hold øje med vores mange spændende tilbud og glæd dig til attraktive priser på lingeri i alle afskygninger. Der er noget for enhver smag, og der er dømt forkælelse fra top til tå, når du handler lingeri, undertøj, nattøj, badetøj, tilbehør og ikke mindst homewear fra populære mærker fra hele verden, når du handler her hos os.
Vi har naturligvis sørget for ikke alene stilsikre designs, men også for god service med bl.a. hurtig levering og et team af professionelt lingeriuddannet personale, der står klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål. Glæd dig til:

 • Dag-til-dag levering

 • Levering til en pakkeshop nær dig

 • Fri fragt i Danmark ved køb over 250,-

 • 365 dages returret

 • Kundeservice med lingeriuddannet personale


Har du spørgsmål til din ordre, så er du altid velkommen til at kontakte os i kundeservice, hvor vi står klar til at hjælpe dig på alle hverdage fra kl. 8.00-16.00.

Du træffer os på tlf. 41 40 75 00. Du er også velkommen til at skrive til os på info@altlingeri.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde udsøgte lækkerier til netop din garderob