Hype the Detail

Hype The Detail er et nyere dansk brand, som blev lanceret i 2019. Selvom brandet ikke har mange år på bagen, forstår de om nogen at ramme nutidens moderne trends indenfor modeverdenen.

Danske designstrømper – en del af JBS Textile Group

Særligt brandets lækre udvalg af strømper, strømpebukser og tights er noget, som vi kvinder, har taget rigtig godt imod.

Her på siden finder du et stort udvalg af smukke og moderigtige tights og strømper til kvinder fra det danske fashionbrand Hype The Detail. Farver, print og glimmer er nøgleordet, og som navnet også antyder, så er detaljerne i højsædet. Ønsker du at ændre dit look fra hverdag til fest, så er Hype The Detail strømper og strømpebukser lige noget for dig.

Hype The Detail hører under det danske undertøjsmærke JBS Textile Group. JBS lancerede i 2019 det smarte high fashion brand for at vise, at man sagtens kan få super smarte og moderne strømper og strømpebukser til kvinder, uden det behøver at koste en formue. Med et stærkt og professionelt designerteam, som står bag Hype The Detail, har de altid fingeren på pulsen i forhold til, hvad der er hype indenfor modens trends og tendenser. Produktionen foregår i det nordlige Italien, hvor hovedparten af Europas nylonstrømper produceres. Du kan derfor altid være sikker på, at du får strømper i bedste kvalitet, når du vælger at købe fra Hype The Detail.

Alle strømper fra Hype The Detail er onesize, hvilket vil sige, at de svarer til størrelse 37-41. Du skal altså ikke bøvle med at finde den rigtige størrelse, da strømperne passer alle damefødder. Dette gør det nemt for dig som bruger at shoppe den helt rigtige størrelse. Strømpebukserne fås i to forskellige størrelser – S/M eller L/XL.

Glitrende glimmerstrømper og fede strømpebukser fra Hype The Detail


Hype The Detail glimmerstrømper og fede strømpebukser er netop det, som brandet er særligt kendt for. Glimmerstrømper har efterhånden i længe været populære i nutidens mode, og er ikke blevet mindre populære de seneste år. Strømpebukser med fede detaljer er også ved at være in igen i modeverdenen, og ses mere og mere på catwalken. Ønsker du at være med på strømpemoden, så er glimmerstrømper og strømpebukser fra Hype The Detail perfekte til at give dit outfit det sidste touch for et smart og moderne look.

Når du ifører dig et par detaljerige strømpebukser, vil du nemt kunne give kjolen eller nederdelen det sidste for et fuldendt og moderigtig look. Hvad enten du går efter et klassisk eller et farverigt udtryk, vil det være muligt for dig at skabe det med et par strømpebukser fra Hype The Detail.

Find et par perfekte Hype The Detail strømper til stiletter eller sneakers


Som navnet siger, så er Hype The Detail et brand, der skiller sig ud, men en ting der især gør Hype The Detail strømper og strømpebukser genkendelige, er de flotte detaljer – for dem er der mange af.

Brandet har især fokus på detaljerne i deres styles, og det er derfor helt sikkert, at du kan finde et par strømper eller strømpebukser med flotte detaljer, som falder i netop din personlige smag.

Førhen skulle strømper og strømpebukser helst vises mindst muligt frem, hvor de i dag sætter prikken over i´et på outfittet til både hverdag og de mere festlige begivenheder. Derfor kan du sagtens bære glimmerstrømper og strømpebukser til enhver anledning – og så ser de ovenikøbet super cool ud til både sneakers og stiletter.

Stort udvalg fra Hype The Detail online hos Alt Lingeri


Her hos Alt-Lingeri.dk finder du et stort udvalg af forskellige items fra Hype The Detail. Uanset om du er på jagt efter et par glimmerstrømper eller et par detaljerige strømpebukser, vil du hurtigt forelske dig i de moderigtige styles, som det danske fashionbrand har at byde på. Udforsk blot det store udvalg, som du finder her på siden og tilføj din garderobe de fedeste strømper eller strømpebukser.

Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du inden længe kan tage dine ny Hype The Detail styles i brug. Du kan derfor allerede nu begynde at glæde dig til at forkæle dine fødder med de fedeste fashion strømper, som både du og dine fødder med garanti vil elske.