Anita

Anita Sport


Hos Alt-lingeri.dk finder du det altid populære brand Anita Sport. Anita kollektionerne har siden 1886 hittet hos kvinder verden over grundet deres enestående evne til at støtte barmen samt deres smukke og feminine design.
Med Anita Sport tager dette brand sports bh’en til nye højder med innovativt design og bløde og komfortable materialer med et væld af funktionelle egenskaber. Der er dømt forkælelse på højt plan med kollektioner, der som oftest byder på:

 • Flotte og feminine bh’er med blonder til hverdag og fest

 • Komfortable og funktionelle sports bh’er med optimal støtte

Det er dømt creme de la creme til både hverdag, fest og ikke mindst sport. Her kan du i den grad forkæle dig selv med ikke alene smukt design, men også en pasform, der sidder lige i skabet.
Find din Anita Sport bh til altid skønne priser her hos Alt-lingeri.dk. Vi byder tilmed på et stort og spændende udvalg af lingeri, undertøj, nattøj, kåber og homewear.

Optimal støtte til din barm


Er du på udkig efter ekstra god støtte til din barm, så er Anita Sport den helt perfekte løsning. Her får du ikke alene flot og funktionelt design, men materialer og små detaljer, der gør, at din barm holdes på plads på en behagelig måde med materialer, der lader huden ånde og giver den bløde og behagelig støtte.
Uanset om du vælger bh til brug til hverdag og fest eller det mere sporty design til brug ved fritidsaktiviteter, hvor barmen har brug for ekstra støtte, så får du her kvalitet i særklasse og optimal støtte til din barm.

Populær Anita Sport bh


Især den aktive kvinde kan nyde godt af de mange spændende egenskaber, som Anita Sport kollektionerne byder på. Der er tænkt på hver eneste lille detalje for at optimere både design og pasform. Glæd dig til skønne styles med:

1. Åndbart og ventilerende materiale
2. Designs fremstillet i letvægtsmaterialer
3. Funktionelt design med god bevægelighed

Din bh skal føles så rar og behagelig at have på, at du knap ænser, at den er der. Dertil kommer et praktisk design, der byder på et væld af praktiske detaljer, der gør den både behagelig at have på samt let at trække i.

High tech materialer


Der er dømt innovativt design i særklasse, når du har at gøre med styles fra Anita Sport kollektionerne. Der er tænkt på såvel funktion som lækkert design. Glæd dig til små, men lækre detaljer som:

 • Formstøbte skåle

 • Justerbare skulderstropper

 • Mulighed for frontlukning

 • Svedabsorberende materialer

 • Dobbelt lag stof på skålene

 • Skåle med optimal støtte

Gør din hverdag så meget mere funktionel med den rette påklædning fra dette populære mærke. Intet under, at Anita Sport hitter i store dele af verden.
Har du først prøvet de smarte og funktionelle lækkerier fra dette brand, så kan du hurtigt forelske dig i den høje komfort og den lækre pasform.

Lækre blonder


Det er ikke blot til sport, at mærket Anita formår at tryllebinde kvinder i alle aldre. Også til hverdag og fest byder kollektionerne på designs, der emmer af feminin og behagelig finish.

 • Smukke blonder til hverdag og fest

 • Her byder sortimentet som oftest på den altid klassiske sorte blonde bh, der egner sig fortræffeligt under hverdagens bluse eller måske under weekendens festkjole.
  Der er ikke sparet på de smukke detaljer. Her finder du også mulighed for bh uden bøjle med designs i bløde og lækre materialer, der sidder godt på kroppen og giver mulighed for bl.a. indlæg af proteser eller indlæg med lommer i skålene.

  Lad dig selv forkæle med lækkerier fra det altid populære Anita Sport – et mærke, der i den grad er kommet for at blive. Find dine Anita Sport kollektioner til altid skønne priser hos Alt-lingeri.dk.

  Kvalitet i særklasse


  Det er bare lidt mere lækkert at handle smukke, feminine og funktionelle bh’er fra populære kollektioner som Anita Sport. Her er du slet ikke i tvivl om den altid høje kvalitet, når du først har prøvet et af de mange smarte designs. Glæd dig til:

  1. Designs med nøje udvalgte materialer
  2. Lækker pasform og høj komfort
  3. Slidstærke farver, der holder selv efter vask

  Der er dømt ren forkælelse uanset, hvilket design du vælger. De mange små fine detaljer, de bløde materialer og det funktionelle design – alt i alt et brand, der formår at fortrylle sin fanskare kollektion efter kollektion og år efter år. Du kan roligt glæde dig til at gå på opdagelse i de mange lækre styles.

  Anita Sport udsalg


  Alt-lingeri.dk forkæler naturligvis også med Anita Sport tilbud. Hold øje med vores mange spændende tilbud og glæd dig til ikke alene favorable priser, men også en altid skøn service, når du handler hos os. Vi byder nemlig på:

  • Lingeriuddannet personale, der står klar til at hjælpe dig

  • Justerbare skulderstropper

  • Dag-til-dag levering til en pakkeshop nær dig

  • Gratis fragt i hele Danmark ved køb for mere end 250,-

  • 365 dages returret

  Vi står klar til at hjælpe dig på telefonen på alle hverdage i tidsrummet 8.00-16.00, hvis du har spørgsmål til din ordre, en størrelse eller et design.

  Du træffer os på tlf. 41 40 75 00 eller på mail info@netlingeri.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde flotte og funktionelle og ikke mindst sporty eller feminine designs til netop din garderobe.